Search This Blog

September 20, 2007

Uvod u vanzemaljce ( hiperdimenzionalna bića )



Ono što mi nazivamo „vanzemaljcima“ su, u stvari hiperdimenzionalna bića.

Oni se kriju iza vela (ograničenja) naše percepcije i mogu se projektovati u našu realnost po svojoj volji. Oni nisu odskorašnji posjetitelji na zemlji, oni su u stvari ovdje već stotinama i hiljadama godina i nastavljaju da žive ovdje, većinom u podzemnim bazama.

Neki od „vanzemaljaca“ su pomogli u genetičkom inženjeringu ljudske rase, dok su ostale grupe poslije obogaljile ljudsku genetiku u namjeri da pretvore čovječanstvo u ni manje ni više nego izvor fizičke i eteričke hrane.

Danas, ta interakcija sa ljudima putem abdukcija (otmica - prim.prev.) ima jednu negativnu orijentaciju i namjeru da kreira jednu posebnu rasu ljudsko-vanzemaljskih hibrida, sposobnu da gospodari ostalim ljudima dok istovremeno iskazuje totalnu pokornost prema interdimenzionalnoj vanzemaljskoj imperiji.

U literaturi se često ovi negativni „vanzemaljci“ identifikuju kao reptili, grays (sivi), bogomoljke i neke neprijateljske nordičke grupe.
Postoje takođe i pozitivno orijentisana bića, poznatiji kao prilično pozitivni nordici, koji poštuju zakon slobodne volje i ne vrše fizičke otmice. Oni egzistiraju kao neko spiritualno bratstvo pružajući svoje usluge u cilju zaštite i vođstva onima od nas koji tragaju za slobodom od ovih 3D ograničenja matrix kontrolnog sistema na zemlji.

Neprijateljski „vanzemaljci“ su 4D i 5D tamni entiteti:



• Sastoje se od bića koja su se razvila izvan ograničenja trodimenzionalnog linearnog vremenskog statusa. Oni egzistiraju na jednom nivou stvarnosti izvan naših pet čula, odnosno iza pozornice naše stvarnosti.

• Upravljaju svim elementima niže hijerarhije matrix kontrolnog sistema, počev od pojedinaca do cijelog ljudskog društva. Oni se nalaze izvan linearnog vremena stoga tako nešto i mogu.

• Bića četvrtog denziteta imaju fizički oblik povezan sa bilo kojom životinjskom vrstom iz koje su se originalno razvili. Svo prisustvo na zemlji je humanoidno u prirodi. Neki izgledaju kao ljudi, neki kao reptili (gušteri), a drugi kao insekti. Njihov oblik je privremeno promjenjljiv zahvaljujući promjenjljivoj (varijabilnoj) fizikalnosti četvrtog denziteta.

• Oni su dio međuzvjezdanog i interdimenzionalnog carstva, u nastojanju da osvajaju (porobljavaju). Oni osvajaju cijele svijetove i rase radi genetičkih, fizičkih i duhovnih resursa (bogatstava). Ovo se strpljivo vrši tokom hiljada godina, ali zbog toga što se oni nalaze izvan linearnog vremena to ih ne ometa.

• Oni tragaju za energijom i zbog toga je planeta Zemlja pretvorena u njihovu farmu. Ova energija sadrži ljudsku životnu silu, emocionalnu, duhovnu i seksualnu energiju. Obzirom da su hiperdimenzionalni, oni je mogu usisavati putem telepatske povezanosti ili preko mnogih svojih agenata i portala koji su postavljeni (ubačeni) među opštu populaciju.

• Oni su ovdje stotinama i hiljadama godina i prije mnogo vremena su promijenili ljudski genetski kod svodeći nas većinom samo na određene primarne nivoe, zbog čega smo praktički duhovno obogaljeni.

• Iznad njih su nefizički entiteti demonske prirode, mračni tajanstveni vrhovni gospodari koji su nadasve nadmoćniji u svojoj mračnoj mudrosti i znanju. Dok su 4D entiteti surovi sa strane i služe više kao ljubimci i poltroni, 5D entiteti su zapovjednici, luciferske prirode. Oni su dovoljno napredni da se prikažu u bilo kom obliku u kojem žele i stoga se mogu prikazati kao obični ljudi. Neki od neprijateljskih crvenokosih nordika spadaju u ovu kategoriju.

• Oni su zarobljeni u svoj vlastiti način egzistencije i iznad njih u hijerarhiji je jedino viši misaoni centar, crno sunce, odnosno spiritualna crna rupa koja neminovno u sebe usisava svu prema sebi usmjerenu svijest. Da bi spriječili tu spiritualnu smrt, oni trebaju sve više energije od onih koji su ispod njih u hijerarhiji. U stvari, svi ti mračni praktičari nastoje da izbjegnu metafizičke posljedice onoga što čine, zbog čega su u fizičkom stanju i produžavaju život dok su tjelesni, tako da oni mogu da čine što god žele odlažući da plate svoj dug.

• Ova bića nisu na pogrešnom putu, niti su nedovoljno evoluirana, dapače, ova bića su na vrlo visokom stupnju evolucije, ali na jedan entropijski način. Oni imaju ogromno znanje i umijeće kako da služe kreatora unutar samih sebe na trošak onih koji služe kreatoru unutar drugih ( OPS i OPD opredjeljenje prim. prev.)


Oni imaju slabosti:

• Oni su skloni „wishful thinking“-u („što je babi milo to joj se snilo“ načinu razmišljanja - prim.prev.) koji određuje njihov mogući ograničeni domet stvarnosti. Hiperdimenzionalna bića zauzimaju jedan širi opseg od mogućih stvarnosti čiji se spektar podudara sa frekvencijom njihove duše. Tako da ovi sa negativnom prirodom koji vibriraju na jednom nižem i više ograničenom nivou teže da djeluju u okviru više ograničenog dometa moguće stvarnosti. Ovo ih čini slijepim za određene ishode (mogućnosti) koji ne ulaze u okvire njihove percepcije.

• Oni su jako praktični, te prema tome traže najlakši put. Ovo je zbog toga što moraju štediti na svojoj energiji i strategiji. Priroda samo-služeće evolucije uključuje osvajanja (zauzimanja) iznad konačnih resursa, tako da su produktivnost i proračunatost neophodni.

• Oni ne mogu tako lako odstupiti od svojih planova – sve je već proračunato. To ih tjera da se vremenom prilagode novoj izbjegavajućoj taktici primjenjenoj od strane njihovog cilja. Dio od ovoga se odnosi na njihovu obavezu da napadaju izvan linearnog vremena, što znači da oni usmjeravaju svoje napade simultano duž prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Prema tome, ono što se nama čini kao napad u iznosu od nekoliko dana ili nedelja, za njih je to samo jedan trenutak, i zbog toga izgleda da oni sporo reaguju na naše improvizacije.

• Oni ne mogu lako imati posla sa nečim zamršenim, osim ako ranije s tim ne računaju. Većinom ono što oni čine jeste opremanje prema optimiziranom uspjehu, što obično uključuje kretanje duž moguće stvarnosti koja najbolje odgovara njihovim krajnjim ciljevima.
Medjutim, tu je uvijek prisutan faktor slobodne volje što stvari baca u drugom smjeru, i ako meta koristi taj princip slobodne volje kako bi bila nepredvidiva, ovo dodaje neproračunatu zamršenost (kompleksnost) u dometu grananja mogućnosti i stoga ih to dezorijentiše.

• Oni misle da su uvijek u prednosti i zato postaju nepažljivi i nehajni, u mnogim slučajevima oni ne očekuju otpor zato što misle da je njihov plan djelovanja tajan i da je izvan mogućnosti ljudskog razumijevanja.

• Nedostatak sloge i jedinstva između njih raskida duhovnu povezanost njihovog kolektiva i zbog toga se ta energija koju sakupe dezintegriše, što znači da oni moraju da sakupljaju još više energije, prema tome oni su kao crne rupe koje trebaju sve više i više energije kao hiperdimenzionalna piramidalna šema.


Oni upravljaju nižim (ljudskim) nivoima kontrolnog sistema:

• Svaka individua u toj OPS (orijentacija prema sebi) hijerarhiji je i predator i plijen. Predator za one ispod, a žrtva za one iznad. Znači, svako ko je predator ili žrtva participira u toj OPS hijerarhiji.

• Ljudi sa jakom OPS orijentacijom se inkarniraju da pojačaju svoj negativni polaritet izvršavajući misije i plan djelovanja. Oni su niske spiritualne frekvencije i nastoje da se rode unutar pozicija moći. To je svjetska elita, koja je ultimativno vođena od strane vanzemaljskih snaga sa čela OPS hijerarhije.

• Oni se primarno inkarniraju unutar grupacija povezanih krvnim srodstvom i to zbog DNA i duše sa kojima se ona podudara. Tako konture krvnih linija mogu pokazati mogućnosti sudbine. Krvne linije, kao te koje nastaju preko genetskih modifikacija od strane vanzemaljskih grupacija, ili kao posljedica mutacija se podudaraju sa frekvencijom duša naših predaka koji su sklopili negativni pakt sa višim mračnim snagama. Ove krvne linije imaju fizičke i duhovne veze sa njihovim vanzemaljskim kopijama.

• Njihove funkcije su moć i osvajanje i u ovom trenutku mi smo u završnoj fazi njihovog osvajanja. Negativne hiperdimenzionalne sile žele potpunu kontrolu nad čovječanstvom. Njihov sveukupni ogroman uticaj nad čovječanstvom se može nazvati hiperdimenzionalni kontrolni sistem.


Izvor i prevod sa: http://www.montalk.net/alien

Još jedan jako dobar tekst na ovu temu koji je meni mnogo pomogao da shvatim opseg i ozbiljnost vanzemaljskog prisustva i njihove planove u vezi sa nama se nalazi na ovom linku:

http://www.galaksija.com/projekat/plavaplanetasadrzaj.htm