Search This Blog

March 10, 2008

Bringers of the Dawn - prevod pod sumnjom

Grupa dobrovoljaca sa foruma websajta galaksija.com je prevela knjigu "Bringers of the Dawn" Barbare Marciniak kao "Donositelji svitanja", počevši u Januaru 2006. godine.

Kompletan tok prevodjenja i prevedena poglavlja od članova foruma su dokumentirani na ovom topicu: http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=449

Barbara Marciniak je rekla da dozvoljava da se ove informacije dijele slobodno, sve dok nisu namjenjene za prodaju. Ako netko želi prodavati mora imati njenu pisanu dozvolu:

In her dedication to the enlightenment and transformation of Planet Earth, Barbara has invited us to freely share the information that was presented by the Pleiadians, so long as it is not sold. However, the
information remains the property of Barbara Marciniak, and Bold Connections, under copyright protection, and it may not in total of in part be reproduced in other forms without her written permission.
John Hornecker, (koji je bio sa Barbarom na sesiji jednoga kanaliziranja tih Plejadanaca i transkribirao tu sesiju: "Pleiadian Channeling in Standford, November 1990" koja se moze skinuti ovdje: http://www.stopnwo.com/files1/pleiadian_channeling_in_standford.pdf


Namjera prevoditelja je bila da se ta knjiga, na osnovu ove Barbarine posvete prosvjetljenju i transformaciji planete Zemlje da čitateljstvu besplatno u svrhu širenja i dijeljenja informacija.

Medjutim, na planeti Zemlji će se uvijek naći netko tko će uzeti tudji rad, trud i "znoj" - ako mu se pruži prilika da na na osnovu tog tudjeg rada profitira, čak iako je taj rad dan na korištenje ljudima besplatno.
To je jednostavno i prosto slika i prilika našeg 3D OPS društva na planeti Zemlji.



Izdavačka kuća ESOTHERIA iz Beograda http://www.esotheria.com je izdala knjigu "Učenja sa Plejada":

Učenja sa Plejada / Barbara Marčinijak ; prevod Sonja Cvejić. - 1. izd. - Beograd : Esotheria, 2007 (Aranđelovac : Đurđevdan). - 362 str. ; 21 cm. - (Edicija Novo doba)
Prevod dela: Bringers of the Dawn / Barbara Marciniak. - Tiraž 1.000
ISBN 978-86-7348-283-5


Na netu se ova knjiga "Donositelji svitanja" - izdana pod naslovom: "Učenja sa plejada" prodaje za 9,23 Euro, a negdje i za 12.60 Euro

http://www.knjiga.ba/Alternativa/Ucenje-sa-plejada_M0785.html
Pisac: Barbara Marciniak
Originalni naziv: Bringers of the Dawn
Prevodilac: Sonja Cvejić
Izdanje:1
Godina: 2007
Jezik: Srpski jezik
Ilustrovana: Ne
Vrsta uveza: Meki uvez
Broj strana: 360
Pismo: Latinica
Veličina: 140x200
Zemlja porijekla: Srbija i Crna Gora
U katalogu od: 27.02.2008
Kategorije: Alternativa
ISBN: 978-86-734-8283-5
Izdavač: Esotheria
Dostupnost: Na stanju
Stanje: Nova knjiga


Dakle, izdavačka kuća ESOTHERIA iz Beograda http://www.esotheria.com je izdala knjigu: "Učenja sa Plejada" / Barbara Marčinijak; prevod Sonja Cvejić.
Naravno uz copyright:



Medjutim, prevod Sonje Cvejić sliči originalnom BESPLATNOM prevodu članova foruma galaksija.com kao jaje jajetu !!!???

Primjećujete li i vi ovdje IKAKVU sličnost izmedju ORIGINALNOG PREVODA ( recimo stila sa nekim riječima pisanim kompletno VELIKIM slovima sa foruma galaksija.com 2006. godine ) i prevoda Sonje Cvejic 2007. godine sa ISTIM riječima pisanim velikim slovima - iz te IZDANE knjige "Učenja sa Plejada" ???

3. poglavlje:



Originalni online prevod s foruma iz 3. poglavlja: (u izdanoj verziji takodjer ima problema sa dijakritičkim znakovima!?? )
Nasa namjera je bila da prosirimo vasu ideju o tom tko su vasi Bogovi, jer TI BOGOVI CE SE VRATITI NA ZEMLJU. Ovoje razlog zbog kojeg ce sada na zemlji desava veliki nemir i kaos. Kad vi naucite drzati frekevenciju koja dolazi s kreativnim kozmickim zrakama, vi cete biti spremni da sretnete te Bogove. Kao sto smo vec rekli, neki od njih su vec ovdje.
ONI HODAJU VASIM CESTAMA, CLANOVI SU VASIH AKADEMIJA, VASE VLADE I VASEG RADNOG MJESTA.
Oni su tu da promatraju i oni su tu da usmjeravaju energiju. Neki dolaze da budu od pomoci, neki su tu da uce i evoluiraju. Neki od njih nemaju ni najmanje namjere.

VI morate nauciti kako da RAZLIKUJTE VANZEMLJASKE INTELIGENCIJE.



5. poglavlje:




Originalni online prevod s foruma:
Čitav planet je tako kontroliran, da su vas od prvog momenta od kad ste došli ovamo učili da nemate kontrolu nad svojim realitetom. Vas su učili da sve ovisi samo o slučaju i o faktorima na koji nemate nikakvog utjecaja.

TO JE KRIVO!

VI STE TI KOJI KONTROLIRAJU VAŠU DNA!

VI IMATE KOMPLETNU KONTROLU NAD SVIME!

Dok vi to ne otkrijete i počnete vjerovati, vi ste izloženi svemu što netko DRUGI želi da VI RADITE U OVOJ ZONI SLOBODNE VOLJE!

U vašoj nevinosti i neznanju vi ste bili izloženi stvarima koje su omogućile da su vaša DNA, vaša INTELIGENCIJA i mnoge druge stvari bile manipulirane.



7. poglavlje




Originalni online prevod s foruma:
SVATKO OD VAS je bio treniran i VI IMATE ZNANJE U SEBI.

Naš dio je da odsviramo temeljene akorde i da aktiviramo vašu svijest tako da vi možete ići dalje, da VI možete izvesti melodiju ili pjesmu ili ples na koji ste pripremljeni.

VAŠE ZNANJE leži u vama i kad si VI dozvolite da ga otkrijete, ono će se buditi i buditi uvijek u dubljim i dubljim slojevima



9. poglavlje




Originalni online prevod s foruma:
Ljudi mogu sudjelovati u njima i kleti se da su one prave. (HOLODECK, Star Trek - komentar prev.)


11. poglavlje:




Originalni online prevod s foruma:
Zbog toga vam mi kažemo:“Učinite to. Budite smjeli. Odvažite se. Radite ono što vas usrećuje i zabavlja. Radite NEMOGUĆE!”

VI TO MOŽETE.
VI MOŽETE UČINITI ŠTO GOD DA POŽELITE.

VI ĆETE TRANSFORMIRATI VAŠ SVIJET, BEZ OBZIRA U KOJEM SE STANJU VAŠ SVIJET NALAZIO.

SJETITE SE, kad vi shvatite o čemu se ovdje zapravo radi i naučite pravila ove Igre; da ste VI REZULTAT VAŠIH MISLI i da je to zakon u vašem svemiru – SVE ŠTO TREBATE je da mislite o sebi na način na koji vi želite da vi budete i vi ćete to i biti.



15. poglavlje:




Originalni online prevod s foruma:
Kada Zemlja počne da se premiješta (u višu ‘dimenziju’, prim. prev.), neće svi doživljavati jednu te istu stvar.



18. poglavlje




Originalni online prevod s foruma:
Vi morate shvatiti da vi niste nemoćni niti u jednoj situaciji i da je vaš um taj koje je vaše najkreativnije orudje.

VAŠ UM I VAŠE MISLI KREIRAJU VAŠE ISKUSTVO, BEZ OBZIRA KOJA METODA I KOJA TEHNOLOGIJA JE KORIŠTENA.

Oni koji u svojoj vlastitoj stvarnosti djeluju sa nepogrešivim vodstvom, posvećeni harmoniji i posvećeni svjetlosti, oni se udružuju sa njihovim dimenzionalnim partnerima koji rade upravo istu stvar.


19. poglavlje




Originalni online prevod s foruma:
Kad vi sami sebi ukažete čast da ste dostojni i da zaslužujete vašu vlastitu ljubav, kao da ste neki kralj ili kraljica kojem se iskazuju najviše počasti, tada se SVE MJENJA.

Snaga i integracija postaju vaši, jer vi VJERUJETE U SEBE i VI VOLITE TO TKO STE VI.

KAD VI POČNETE da VJERUJETE U SEBE i da VOLITE SEBE, sve se MJENJA, sve počima ići onako kako vi to želite.



22. poglavlje




Originalni online prevod s foruma:
Mi smo svi ovdje kao Obitelj Svjetlosti da donesemo taj izbor i tu slobodu da napreduju ponovo na ovoj planeti, da ih dovedemo na ovo mjesto gdje će sjati kao dio Žive Biblioteke, kao jedna nova Zvijezda, nova Svjetlost na horizontu mnogih svjesnih osjećajnih svjetova.

Mi čekamo u budućnosti da vaša prošlost sretne i presijeće našu sadašnjost i da podigne čitavo Postojanje na jednu novu oktavu, do najveće oktave Postojanja.


A ( šećer ) kaže na kraju:




Sva prava prevoda i objavljivanja za Srbiju i Crnu Goru zadržava izdavač !???

INTERESANTNO, zar ne!??



Da rezimiram: knjiga Barbare Marčiniak "Učenja sa Plejada", koja je od izdavačke kuće Esotheria http://www.esotheria.com/ izdana 2007. - originalno je na ovim prostorima prevedena kao "Donositelji Svitanja" od članova foruma websajta galaksija.com 2006. godine: http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=449

i može se pročitati (besplatno) tu:
http://www.galaksija.com/metafizika/donositelji_novog_svitanja.htm

ili tu kao pdf:
http://www.svjesnost.com/download/donositelji_svitanja_Barbara_Marciniak.pdf

Širite i dijelite dalje besplatno ovaj originalni prevod "Donositelji Svitanja" - "Učenja sa Plejada" - Barbara Marciniak !